Zorgeloos Onderweg

 

Bekijk de voorwaarden van de verzekering:

 

Vervangend vervoer: Indien uw fiets gestolen is of beschadigd raakt tijdens de geldigheidsduur van het Zorgeloos onderweg-pakket en u bevindt zich binnen 20 km van het verhuurpunt krijgt u een vervangende fiets.

 

Diefstal: Meld diefstal altijd zo spoedig mogelijk. U hoeft geen eigen risico te betalen bij diefstal, maar u dient wel aangifte te doen bij de politie en in het bezit te zijn van uw fietssleutel.

 

Schade: Meld schade altijd zo snel mogelijk. Er geldt geen eigen risico voor schade, zelfs niet als u de schade zelf hebt veroorzaakt. Uitzondering hierop is opzettelijk misbruik van de fiets.

 

Kosten: Het Zorgeloos onderweg-pakket bedraagt 15% van de totale huurprijs. Het pakket wordt automatisch beëindigd wanneer u uw fiets inlevert.

 

Annuleren: U kunt kosteloos annuleren tot 16.00 uur op de dag vóór de huurdag. U ontvangt de volledige huurkosten terug, exclusief de kosten van het Zorgeloos onderweg-pakket.

 

Niet gedekt: Schade die u aan anderen toebrengt met de gehuurde fiets is niet gedekt. Voor dergelijke gevallen heeft u een particuliere aansprakelijkheidsverzekering nodig.

Contact ons - Click & Rent